Coaching

Voor kinderen

Heb jij dat nou ook wel eens...?

Ben je samen aan het spelen en mag je niet meer meedoen omdat je dik bent.

Wil jij ook die hippe kleding kopen maar is jouw maat er niet bij?

Wil je wel van je overgewicht af maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken?

Dan heb ik de oplossing voor jou!

Ik leer je hoe je gezond kunt leven en weer lekker in je vel kunt zitten. Daarbij maak ik gebruik van leuke leerzame werkbladen. Samen met je ouders bepalen we wat je wilt leren en hoe je dat wilt gaan doen. Wat we in ieder geval niet gaan doen is diëten!

Voor ouders

Kinderen met overgewicht worden al genoeg geconfronteerd met hun gewicht. Ik leer ze daarom hoe ze door gezond te eten beter gaan rennen, denken, spelen en groeien.

Al spelend en samen koken met je kind, laat je hen ontdekken en leren wat belangrijk is rondom gezonde voeding. Waarom volkorenbrood bijvoorbeeld gezonder is dan witbrood, waarom snoepen zo onweerstaanbaar is en waarom je je eten goed moet kauwen.

Kinderen leren op deze manier zelf keuzes te maken zodat het weer leuk en gezellig wordt aan tafel. Ouders leren hoe zij hun kind het goede voorbeeld geven en hoe ze kinderen afspraken na kunnen laten komen.

Zo wordt gezond eten weer leuk!

Met mijn rustige, geduldige aanpak voel je je al gauw op je gemak. Ik weet dat het best frustrerend en moeilijk is om open over het gewicht van je kind te praten. Je hebt waarschijnlijk al meerdere pogingen gedaan, maar niet het gewenste resultaat behaald voor je kind.

Op een ongedwongen manier prikkel ik je om na te denken over keuzes, ideeën of veranderingen.

Individueel coaching traject

 Wil jij ook beginnen aan een gezonde leefstijl voor je kind, maak dan nu die afspraak.