Trainingen

Kindervoedingsparty

Vraag jij je dit ook wel eens af?

Deze vragen kennen we als ouder allemaal wel. Heb je de behoefte om daar met anderen of jouw eigen vriend(inn)en over te praten?
Dan is een kindervoedingsparty echt iets voor jou!

Tijdens deze party kom je samen om ervaringen en vragen met elkaar uit te wisselen en van elkaar te leren rond het thema kindervoeding en meer.
Als kindervoedingscoach begeleid ik de party en geeft waar nodig informatie en tips. Dat is niet alleen erg leerzaam, maar vooral ook erg leuk en gezellig! 

Wil je meer informatie of een datum plannen? Neem dan contact met mij op.

 

Smakelijke eters

Het is niet altijd makkelijk om kinderen met veel smaak te laten eten. Ouders lopen tegen van alles aan: zoonlief lust alleen pasta met tomatensaus, en dreumesdochter vindt alles wat nieuw is eng. Hoe krijg je nou een makkelijke alleseter?

In de workshop "Smakelijke eters" leren ouders over de smaakontwikkeling van kinderen. Hoe werkt smaak eigenlijk bij jonge kinderen? Hoe is het om iets wat je niet kent te proeven? En hoe kun je kinderen laten proeven, zodat ze ook andere smaken gaan lusten dan zoet? Kinderen van jongs af aan alles leren proeven, eten later vaak gevarieerder en gezonder. "Smakelijke eters" is voor ouders en verzorgers van kinderen tussen de 4 maanden en 4 jaar.

Wil je een datum inplannen voor deze praktische workshop of meer informatie neem dan even contact met mij op.