Home

Mijn kind heeft overgewicht

Je bent trotse moeder. Je geniet elke dag van je kinderen en gunt ze alle geluk en een gezonde toekomst. Tegelijkertijd zie je ook dat het overgewicht van je kind een last is. Je kind kan niet goed meekomen en zit niet lekker in zijn vel. Je hebt al verschillende methodes en theorieën uitgeprobeerd. Maar toch lukt het niet om je kind te helpen.

Wat ga je nu doen? Opnieuw het internet afstruinen op zoek naar een methode die je nog niet hebt uitgeprobeerd en wederom gefrustreerd raken dat het niet lukt. Hoe zou het met de motivatie gaan als je blijft proberen zonder blijvend resultaat te behalen?

Wat zou er gebeuren als je nu de knoop doorhakt en effectief aan de gezondheid van je kind gaat werken?

Herken je dit??

Kinderen, overgewicht en gezonde leefstijl

Hoe zie jij je kind het liefst?  Misschien tijd om het tij te keren?  Zou jij ook niet willen dat je kind vol zelfvertrouwen naar school gaat, niet uitgelachen of zelfs gepest wordt. Wil je leren hoe je niet meer hoeft te strijden met je kind maar samen met je kind kunt overleggen om de juiste keuze te maken, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik leer jou en je kind hoe je gezond kunt leven zodat je kind weer lekker in zijn vel zit. Je weet als ouder hoe je het goede voorbeeld moet geven en hoe je jouw kind afspraken kan laten nakomen. Je kind leert wat gezonde keuzes zijn waardoor het weer gezellig wordt in huis.

Wil jij ook investeren in een gezonde toekomst voor je kind, maak dan nu een afspraak.